Europæisk Fodbold

Medie: Polen går videre uden kamp

Ifølge engelske The Guardian ventes det lige nu, at Polen går videre til VM-playoff-kampen mod enten Sverige eller Tjekkiet uden kamp, efter Rusland tidligere er blevet udelukket fra al international fodbold.

VM kvalifikation playoff Rusland Ukraine Skotland Østrig
Foto: Dado Ruvic/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det polske landshold sikrede sig med en andenplads i VM-kvalifikationsgruppe I en kamp mod Rusland i Moskva den 24. marts.

Det kommer som bekendt ikke til at ske, da Rusland er blevet udelukket fra al international fodbold, og nu er meldingen fra engelske The Guardian, at Polen simpelthen får lov at gå direkte videre til playoff-finalen mod enten Sverige eller Tjekkiet uden kamp.

Scenarierne har ellers været mange, og der har blandt andet været tale om at lade Slovakiet overtage pladsen fra Rusland, da slovakkerne sluttede på tredjepladsen i den gruppe, som blev vundet af Kroatien foran Rusland.

Også Ukraine står lige nu i en ganske prekær situation, for også de sluttede som toer i deres kvalifikationsgruppe, og de skal efter planen møde Skotland i den første af potentielt to kampe for at kvalificere sig til VM.

Den kamp står ligeledes til at skulle spilles den 24. marts, men ifølge den engelske avis er der en mulighed for, at den kamp bliver udskudt, da langt størstedelen af de ukrainske spillere lige nu befinder sig i de krigshærgede hjemland.

Ukrainsk Premier League-spiller raser mod russiske kollegaer: I bliver aldrig tilgivet

En udsættelse af den kamp vil også få indflydelse på Wales og Østrig, som samme dag skal afgøre, hvem af dem der skal møde enten Skotland eller Ukraine i den endelige kamp om én VM-billet.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P