3F Superligaen

Medie: Megaløn skal holde Maxsø i Brøndby

I Brøndby skulle de ifølge BT’s oplysninger være så vilde med tanken om at holde på anfører Andreas Maxsø, at de nu er villige til skyde ham helt op blandt de bedst lønnede spillere i Superligaen.

Andreas Maxsø Brøndby Superliga løn megaløn
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Det er vanskeligt at undervurdere Andreas Maxsøs betydning for Brøndby.

Anføreren var i sidste sæson en instrumental del i klubbens første mesterskab siden 2005, men den slags har det med at skabe interesse fra udenlandske klubber, og det har da også af flere omgange været tilfældet for Andreas Maxsø.

Russiske FK Rostov og Rubin Kazan har begge været nævnt som mulige destinationer for Andreas Maxsø, ligesom den 27-årige forsvarskrumtap i vinterens transfervindue var meldt så godt som klar for franske Bordeaux.

Alle gangene er et salg dog gået i vasken, og det har fået Brøndby til at forsøge sig med et ganske lukrativt kontrakttilbud.

Ifølge BT har de forsvarende danmarksmestre tilbudt Andreas Maxsø en månedsløn på 800.000 kroner, hvilket vil gøre ham til den med afstand bedst betalte spiller i klubben.

Brøndby-omklædningsrum i mesterskabsjagt: Vi snakker om sprut og damer i stedet for fodbold

Ser man på ligaen overordnet kan kun F.C. Københavns Rasmus Falk og Andreas Bjelland, hvor sidstnævnte er udlejet til NordicBet Liga-klubben Lyngby, leve op til den løn.

Lige nu har Brøndby kontrakt på Andreas Maxsø til sommeren 2023, men da han angiveligt har en frikøbsklausul på 11 millioner kroner, er Brøndby formentlig interesserede i at få den klausul skrevet ud eller hævet i en eventuel ny kontrakt.

Brøndbys matchvinder lufter guldambitioner: Vi skal altid gå efter guldet!

Til gengæld får Maxsø altså en ganske betragtelig lønstigning, ligesom han ifølge BT som noget ret usædvanligt selv kan få lov at bestemme, hvor lang tid en eventuel ny kontrakt med Brøndby skal løbe.

Det er tidligere estimeret fra flere kilder, at Maxsø i øjeblikket tjener 250.000 kroner om måneden. Dette er dog ikke bekræftet.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P