Premier League

Jadon Sancho: Disse tre spillere lærer jeg af

Manchester United betalte i sommer 650 millioner kroner for Jadon Sancho i Dortmund, og efter en sløv start lader kantspilleren efterhånden til at have fundet sine ben i den engelske storklub.

Jadon Sancho Manchester United Paul Pogba Varane Cristiano Ronaldo
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix

Der er mange store navne i Manchester United, men en af klubbens mest værdifulde spillere er 21-årige Jadon Sancho.

Sancho kom i sommer fra Dortmund med et kæmpe prisskilt hængende om halsen, og selvom han på det senest har vist prøver på sine kvaliteter, så har han stadig til gode at overbevise de mange fans af Manchester United om, at han er alle de mange millioner værd.

I Manchester Uniteds omklædningsrum er der dog en masse rutinerede spillere, som Sancho kan læne sig op ad, og det er lige nøjagtigt hvad han gør.

– Jeg spiller med en masse fantastiske spillere, og jeg lærer fra de bedste. Vi har Cristiano Ronaldo, Paul Pogba, Raphäel Varane [..] Alle disse gutter har vundet store trofæer, og bare det at dele omklædningsrum med dem, giver en god følelse, lyder det fra Sancho.

– Jeg lærer helt klart fra dem både på og udenfor banen, specielt i forhold til deres restitution og måden de bliver bedre på. Jeg suger information til mig og forsøger at inkorporere det i mit eget spil.

Medie: Vanvidskontrakt skal holde Mbappé i PSG

Manchester United røg tidligt ud af både FA Cuppen og Carabao Cuppen, og mens mesterskabet for længst også er røget, har de stadig muligheder i Champions League, hvor der om to uger venter et returopgør på Old Trafford mod Atlético Madrid. Det første opgør endte 1-1.

Jadon Sancho har indtil videre scoret fire mål i sine i alt 30 kampe for Manchester United.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P