3F Superligaen

FCK gør Brøndby kunsten efter: Spiller i speciallavet trøje til ære for Ukraine

F.C. København kunne onsdag offentliggøre, at de til fredagens kamp imod Randers vi spille i en helt særlig trøje som støtte til Ukraine.

F.C. København drager til Holland uden flere markante profiler
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix.

Flere klubber har på hver deres måde vist deres støtte til Ukraine og dets befolkning under disse svære tider. I den danske Superliga var det senest Brøndby IF, der i kampen mod SønderjyskE havde fået lavet en speciel kamptrøje i anledningen.

Nu er det så rivalerne fra F.C. København der i den kommende runde af Superligaen vil vise deres støtte til Ukraine. Det skriver hovedstadsklubben på deres hjemmeside.

Her skriver FCK, at de til fredagens kamp imod Randers FC vil bære en speciel kamptrøje, hvor på der vil stå “We stand with Ukraine.” Derudover fortæller klubben, at trøjerne ikke vil kunne købes i FCK’s fanshop eller andre steder. Trøjerne vil derimod kunne bydes på inde på Lauritz.com. Her vil hele beløbet, som trøjerne vil blive købt for, gå til Red Barnets indsats for at hjælpe de ukrainske børn, der stadig befinder sig i landet under den russiske invasion.

Victor Kristiansen om anførerbindet i FCK: Noget jeg helt klart stiler efter

Kampen mellem F.C. København og Randers FC spilles fredag klokken 20 i Parken og bliver vist på 6’eren og Discovery+.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P