Premier League

Premier League giver Lampard og Everton undskyldning

Everton følte sig i den grad snydt for et straffespark i weekendens kamp mod Manchester City, og Liverpool-klubben havde en pointe. I hvert fald har klubben og manager Frank Lampard nu fået en undskyldning.

Frank Lampard undskyldning Everton Premier League Manchester City straffespark VAR Rodri
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

Der var ikke mange andre på Goodison Park end dommer Paul Tierney og hans assistenter, der ikke kunne se det straffespark, som Everton blev snydt for i lørdagens kamp mod Manchester City.

Heller ikke i VAR-vognen kunne de dog se den ulovlige kontakt, som Manchester City-spilleren Rodi gjorde sig skyldig i, da bolden hoppede op på hans arm, og derfor blev spillet sat i gang uden et straffespark til hjemmeholdet.

Det fik efterfølgende Frank Lampard til at rase og sige, at der i bedste fald var tale om inkompetence. Nu har han fået ret i den vurdering.

Ifølge The Athletic har Mike Riley, som er general manager hos det britiske dommerforbund PGMOL, ringet til Everton-manageren og indrømmet, at der var tale om en fejl.

Everton klagede efter kampen over situationen. ‘The Toffees’ tabte kampen med 0-1 og befinder sig dermed fortsat i umiddelbar nedrykningsfare, hvor kun ét point adskiller dem fra holdene under nedrykningsstregen.

Du kan se situationen i videoen over artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P