Europæisk Fodbold

Overraskende: Han er Europas mest effektive målscorer

FC Barcelonas Luuk de Jong topper listen over de mest effektive målscorere i europæisk topfodbold i 2022.

Luuk de Jong er den mest effektive målscorer i europæisk topfodbold.

Luuk de Jong skulle blot bruge fire minutter på banen, inden han søndag aften scorede til 3-0 i FC Barcelonas sejr over Athletic Bilbao.

Med målet topper Luuk de Jong nu listen over de mest effektive målscorere i de fem største europæiske ligaer i år.

Luuk de Jong har således scoret fem mål for Barca på blot 335 minutter i 2022. Dermed bruger den hollandske angriber i gennemsnit 67 minutter på banen per scoret mål.

Serie A-profil nærmer sig Barca-skifte – har fået tilbudt stor kontrakt

Den nærmeste forfølger på listen er Getafes Enes Ünal, der i gennemsnit bruger 69 minutter på at score et mål.

De mest effektive målscorere i Europa 2022 (top fem-liga)

• Luuk de Jong (67 minutter, FC Barcelona).