Europæisk Fodbold

Medie: Ajax-dansker lejes ud

Ifølge norske Nettavisen er Ajax-danskeren Victor Jensen tæt på at skrive under på en lejeaftale med norske Rosenborg for det kommende år.

Ajax Rosenborg Victor Jensen
Foto: Pedro Nunes/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Transfervinduet er endnu ikke lukket i Norge, og det ser Rosenborg nu ud til at udnytte ved at hente danske Victor Jensen i Ajax. Det skriver BT.

Der skulle være tale om en lejeaftale for det kommende år, og ifølge norske Nettavisen er parterne allerede nået til enighed om aftalen.

Victor Jensen var udlejet fra Ajax til FC Nordsjælland i forårssæsonen sidste år, og i Farum-klubben blev det til i alt 18 kampe med tre mål til følge.

I indeværende sæson fik Victor Jensen 14 minutter i Ajax’ første kamp i Æresdivisionen, men efterfølgende er det ikke blevet til spilletid i liga-sammenhæng. Han har derimod spillet 11 kampe for klubbens andethold Jong Ajax i den næstbedste hollandske række, og her har han bidraget med tre scoringer.

I Rosenborg bliver Victor Jensen holdkammerat med Carlo Holse, og de to 22-årige spillere har en fælles fortid i F.C. København.

Kent Nielsen: Sociale medier er den største udfordring for fodboldspillere

Den norske Eliteserien følger kalenderåret, og dermed er det en kamp i første spillerunde, når Rosenborg søndag den 3. april skal på besøg hos mestrene fra Bodø/Glimt.

Victor Jensen har kontrakt med Ajax til sommeren 2023.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P