3F Superligaen

Kent Nielsen: Sociale medier er den største udfordring for fodboldspillere

Kent Nielsen er kendt som lidt af en oldschool-fodboldtræner, der ikke er at finde på hverken facebook, twitter eller instagram, og det er der tilsyneladende en ganske indlysende årsag til.

Kent Nielsen Silkeborg Sociale Medier
Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix

Kent Nielsen er berømmet for mange ting i dansk fodbold.

En saksesparksredning på målstregen i EM-finalen i 1992, hans evige brug af shorts samt hans evner til altid at kræve mere af sine spillere uanset resultaterne er nogle af de ting, der falder først for.

Den 60-årige cheftræner i Silkeborg stiller altid beredvilligt op til interview, og det er tydeligt for enhver, at han er en rigtig ’fodboldmand’, men han bidrager ikke meget til underholdningen udenfor de etablerede medier, og der er en ganske klar grund til, at han ikke er at finde på diverse sociale medier.

– Generelt ved jeg ikke, hvor meget det bidrager til andet end underholdningsværdi. Jeg synes, at Sociale medier i dag er en af de største udfordringer for fodboldspillere. Hvad folk gør, når de er væk fra fodboldbanen, det er jeg faktisk lidt ligeglad med, det må de selv om, men jeg synes, de skal gøre overvejelsen, siger Kent Nielsen i programmet Offside på TV3 Sport.

– Jeg stiller spørgsmålet til spillerne i Silkeborg; Bliver I klogere og dygtigere fodboldspillere af hele tiden at være på Twitter end at se en fodboldkamp? I siger, at I vil gøre hvad som helst for at blive de bedste fodboldspillere, lyder det retorisk fra den karismatiske træner.

Vanvittig kamp: Silkeborg levererede magtdemonstration ude mod AaB – Helenius med hattrick

Kent Nielsen er den træner i Danmark, der har stået i spidsen for et hold i Superligaen flest gange. Han har per dags dato stået på sidelinjen i 437 superligakampe for henholdsvis AC Horsens, Brøndby, AaB, OB og Silkeborg.

Flest kampe har han i spidsen for AaB, hvor han ud over 183 superligakampe også kan prale af et dansk mesterskab og en pokaltriumf i sæsonen 13/14.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P