Kæmpe overraskelse: Tottenham sendt ud af FA Cup

Tottenham blev tirsdag aften slået ud af den engelske FA Cup, efter London-klubben blev besejret med 1-0 af Middlesbrough efter forlænget spilletid.

Middlesbrough er videre til sjette runde af FA CUp efter de tirsdag slog Tottenham hjemme med 1-0.

På papiret var det en overkommelig opgave, da Tottenham skulle forsøge at spille sig videre i FA Cup tirsdag aften.

Det viste sig dog at være alt andet end lige til, da hjemmeholdet Middlesbrough også havde en plan om at spille sig videre i den prestigefyldte pokalturnering – og efter 120 minutter var overraskelsen en realitet. Middlesbrough vandt 1-0.

Hvis man troede, at overraskelsen skyldes et profilfattigt Tottenham-hold, så kan man godt tro om igen.

Favoritterne fra Nordlondon stillede med et stjernespækket mandskab, blandt andet med Harry Kane og Son Heung-Min oppe foran.

Offensiv-duo har skrevet sig ind i Premier Leagues historie med vild rekord

En af de medvirkende faktorer til Tottenhams nederlag var, at Son Heung-Min spillede en forfærdelig kamp, hvor boldtabene føltes lige så mange som antal spillede minutter.

Kampen bar derudover præg af intensitet, små kampe i kampen og jævnbyrdighed. Efter 90 minutter var stillingen fortsat 0-0, og kampen blev derfor sendt i forlænget spilletid.

I den forlængede spilletid var det hjemmeholdet Middlesbrough, der udviste mest gejst og vilje. Efter 107 minutter resulterede det i et mål, da indskiftede Joshua Coburn bragede den i mål. 1-0 til Middlesbrough.

Tottenham nåede aldrig at få udlignet, og i stedet for den forventede straffesparkskonkurrence blev kampen altså afgjort i forlænget spilletid.

Middlesbrough ligger nummer otte i den næstbedste engelske række, The Championship, men har altså nu kvalificeret sig til sjette runde af FA Cup efter at have slået syvendepladsen i Premier League. Fuldt fortjent.