City-stjernerne blev for stor en mundfuld for Championship-bundprop

Manchester City spillede sig tirsdag aften videre i FA Cup efter en sejr på 0-2 ude mod Peterborough.

Manchester City spillede sig videre i FA Cup.

Så gik den ikke længere for Peterborough, der tirsdag aften mødte sin overmand i FA Cuppens femte runde.

Her lød modstanderen på Premier League-giganterne fra Manchester City, og selvom Championship-holdet kæmpede en brav kamp, blev City-stjernerne til sidst for stor en mundfold for det undertippede hjemmehold, og kampen endte 0-2 til favoritterne fra Manchester.

Peterborough, der indtager sidstepladsen i den næstbedste engelske række, gjorde det ellers svært for Manchester City på hjemmebanen Weston Homes Stadium.

Foran de 15.300 tilskuere, og på en bane af markant lavere kvalitet end hvad City-stjernerne er vant til, formåede Peterborough på mirakuløs vis at holde nullet frem til pausen, trods et gedigent pres fra det stjernespækkede City-mandskab.

Bedst som man begyndte at tro på overraskelsen, dukkede Riyad Mahrez op i Peterboroughs felt. Her fik han med hurtigt fodarbejde skabt plads til en snedig afslutning, der strøg mellem benene på Peterborough-forsvareren og ind nederst i det lange målhjørne. 0-1 til City.

Peterborough var efterfølgende pisket til at komme længere frem på banen for at jagte udligningen, men det blev i stedet Manchester City, der efter 67 minutters spil gjorde det til 0-2.

Avis: Roman Abramovich overvejer at sælge Chelsea – flere bud på vej

Det skete, da Phil Foden fandt Jack Grealish med en yderst præcis dybdebold, og efter en kælen kattepote kunne Grealish sparke den i målet til 0-2. Phil Foden blev noteret for assist til begge mål.

Dermed er Manchester City videre til sjette runde af FA Cup, mens Peterborough nu kan fokusere 100 procent på at overleve i Championship.