3F Superligaen

Ny islænding præsenteret i F.C. København

F.C. København har netop præsenteret endnu en islænding i klubben. Der er tale om den bare 15-årige Galdur Gudmundsson, der kommer til klubben til sommer.

Galdur Gudmundsson FCK Mikkel Køhler F.C. København Island
Foto: FCK.dk

De har i forvejen unge islandske spillere som Isak Bergmann Johannesson, Hakon Haraldsson, Andri Fannur Baldursson og Orri Steinn Oskarsson, men nu kommer endnu en til.

Den lille ønation i det nordlige Atlanterhav har på det seneste været særdeles leveringdygtig i spillere til F.C. København, som netop har skrevet kontrakt med den blot 15-årige islændig Galdur Gudmundsson.

– Jeg er sikker på, at FCK er det helt rigtige sted for mig og min udvikling. Jeg skal arbejde hårdt sammen med mine nye holdkammerater og staben i FCK, og så vil jeg selvfølgelig jagte min drøm om at få debut i Parken på lidt længere sigt, lyder det fra Gudmundsson.

Den unge islænding fylder 16 år til april, og han slutter sig først til den københavnske trup til sommer. Indtil da fortsætter han hos islandske Breidablik.

– Det er en stor ære for mig, at FCK vil skrive kontrakt med mig. Jeg har haft tre rigtigt gode år i Breidablik, hvor jeg har udviklet mig godt, så det er et logisk skridt i min karriere at tage et step op, og jeg føler mig klar til det, lyder det fra den unge islænding.

Nicolai Jørgensen efter første mål i FCK-trøjen: Utrolig vigtigt

Gudmundsson er kantspiller, og han er en spiller, som de har store forventninger til i F.C. København.

– Galdur er et af de absolutte toptalenter i Norden i sin årgang. Han har store offensive spidskompetencer, der gør, at han kan afgøre kampe. Han er hurtig, spiller med begge fødder, og så er han ikke mindst en ung mand med et meget ambitiøst mindset, lyder det fra Mikkel Køhler, der er Head of Scouting and Recruitment hos københavnerne.

Galdur Gudmundsson fik debut i den bedste islandske række i august, hvor han fik tre minutter på banen for Breidablik i deres 0-7-sejr over Fylkir.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P