Premier League

Eriksen er klar til kamp: Ingen er naive

Christian Eriksen fik debut for Brentford og samtidig comeback i Premier League, da han lørdag blev skiftet ind i Brentfords 2-0-nederlag til Newcastle. Brentford er er i resultatmæssig krise, men de er ikke for naive til selv at vide det hos oprykkerne.

Christian Eriksen Brentford Naiv
Foto: Geoff Caddick/AFP/Ritzau Scanpix

Ser man på de seneste fem kampe, er det kun Leeds, der er inde i lige så dårlig en stime som Brentford.

Premier League-oprykkerne har ikke vundet en Premier Leagu-kamp siden 2. januar, og da holdene under dem i tabellen lige så småt begynder at skrabe point sammen, kommer nedrykningsstregen efterhånden faretruende tæt på.

I weekenden blev det til et 2-0-nederlag til nyrige Newcastle, der så småt har spillet sig ud af nedrykningsfaren. Til den kamp fik Christian Eriksen debut for sin nye klub, og selvom det altså blev til et nederlag i debuten, så fornemmer han positive takter hos sine nye holdkammerater.

– Jeg tror, alle ved, at alle kampe er meget vigtige. Alle er virkelig fokuserede på at overleve – ingen er naive. Alle fokuserer på deres arbejde og på at forblive oppe [i Premier League], siger Eriksen ifølge The Evening Standard.

– Selvtilliden til at forblive oppe er der hos alle. Jeg vil gerne have min boldfølelse og fornemmelse tilbage og dernæst hjælpe Brentford til at overleve i Premier League, lyder det videre fra Eriksen.

Thomas Frank om Eriksen-comeback: Stort øjeblik

Eriksen fik næsten hele anden halvleg af hjemmekampen mod Newcastle, men gæsterne havde allerede i første halvleg bragt sig foran 0-2, ligesom Brentfords Josh Dasilva allerede efter 12 minutters spil havde fået rødt kort. Alligevel var det alt i alt en positiv oplevelse for Eriksen at være tilbage på grønsværen.

– Hvis man ser bort fra resulatet, så er jeg en glad mand. At være tilbage her, efter det jeg har været igennem med min familie, det føles fantastisk, og jeg er faktisk bare glad for, at det er lykkes. Det har været meget specielt. Fra dag et har de (Brentford, red.) taget godt imod mig, og det har været en fornøjelse at komme til, lyder det fra Eriksen.

Eriksen reflekterer: Hårde måneder fysisk og psykisk

Brentford og Christian Eriksen har to særdeles vigtige kampe foran sig, når de på lørdag skal møde Norwich og næste lørdag Burnley. Både Norwich og Burnley ligger i øjeblikket under Brentford i Premier League-tabellen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P