3F Superligaen

Brøndbys matchvinder lufter guldambitioner: Vi skal altid gå efter guldet!

Bookmakerne spår ikke Brøndby store chancer for at genvinde det danske mesterskab. Det skræmmer dog ikke Henrik Heggheim, der mener, at Brøndby skal gå efter guldet.

Henrik Heggheim fejrer det sammen med assistmager Sigurd Rosted.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

– Når du spiller for Brøndby – så skal du altid gå efter guldet!

Sådan lød det ambitiøse mål fra Brøndbys matchvinder, Henrik Heggheim, efter aftenens 1-0 sejr.

Den norske forsvarsspiller sendte Brøndby på sejrskurs efter et hjørnespark, der blev forlænget fra forreste stolpe til bagerste stolpe, hvor Heggheim var listet forbi sin opmærkning, og det var en indøvet kombination.

Intakt sejrsstime: Brøndby bider ulvene i haserne efter smal sejr mod SønderjyskE

– Jeg skal til bagerste stolpe og Maxsø og Sigge (Sigurd Rosted red.) på forreste, og så bliver der mål. Det er vigtigt at vinde i dag. Det er en svær kamp, vi ville gerne have flere mål, men vi vinder 1-0, så det er fint, siger Henrik Heggheim til TV3+ efter mandagens kamp.

Brøndby spillede 60 minutter med en mand i overtal, men mod kampens afslutning blev der alligevel lagt lidt pres på Brøndbys ende. Det gjorde matchvinderen en smule bekymret.

Brøndby med flot gestus til SønderjyskE-kamp

– Det er typisk, de kører all in i slutningen, og så bliver det lidt spændende, men Sigge laver en vigtig redning på stregen, slutter Heggheim. 

Brøndby spiller sig med ottende sejr på stribe helt op på siden af FC Midtjylland på Superligaens andenplads. De to forfølgere er tre point efter F.C. København, der topper Superligaen efter 19 runder.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P