3F Superligaen

Brøndby-omklædningsrum i mesterskabsjagt: Vi snakker om sprut og damer i stedet for fodbold

Kevin Mensah lagde ikke fingrene i mellem, da han blev spurgt efter aftenens kamp, hvad samtalen falder på i omklædningsrummet.

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.

Brøndby spillede sig mandag aften helt op på siden af FC Midtjylland, da de på hjemmebane mod SønderjyskE vandt 1-0.

Sejren var dog ikke helt tilfredsstillende for Kevin Mensah, fordi Brøndby havde spillet 11 mod 10 i mere end en time.

– Det er klart, at præstationen ikke var i top. Det blev lidt uforløst. Vi fik tre point, men det holdt lige hårdt nok. Der er to situationer, et mål og en hvor vi redder den på stregen, pulsen var lige oppe over 200, sagde Mensah til TV3+ efter kampen.

Intakt sejrsstime: Brøndby bider ulvene i haserne efter smal sejr mod SønderjyskE

Efter aftenens kamp har Brøndby vundet otte kampe i træk, og dagens matchvinder havde ikke noget imod at lufte mesterskabsdrømme. Anderledes lyder svaret, når man spørger Brøndbys venstreback.

– Den bedste strategi, vi kan lægge, er at fortsætte med at vinde fodboldkampe, så vi tager en kamp af gangen, siger Mensah.

Klichéen blev dog ikke accepteret af TV3+ reporteren, der spurgte ind til, hvad Brøndby-spillerne snakker om i omklædningsrummet. Et spørgsmål Mensah svarede helt ærligt på.

– Vi snakker om damer, sprut og alle mulige andre ting end fodbold. Ej! Det er klart, der er ambitioner. Vi oplevede noget stort sidste år. Vi sætter os selv i en position, ved at have vundet otte kampe i træk til stadigvæk at jagte det samme, slutter Kevin Mensah.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P