Europæisk Fodbold

Bild: Russere smides ud

Ifølge den tyske avis Bild står RB Leipzig til at gå videre i Europa League uden kamp. Det sker ifølge avisen fordi, at UEFA har valgt simpelthen at smide Spartak Moskva ud af turneringen.

Ukraine Spartak Moskva RB Leipzig Europa League
Foto: Pau Barrena/AFP/Ritzau Scanpix

Sanktionerne mod Rusland bliver både hårdere og flere, og nu får deres invasion af Ukraine også direkte konsekvens for en af landets klubber.

Spartak Moskva er nemlig den eneste russiske klub tilbage i europæisk fodbold, men også de forlader snart turneringen. I hvert fald hvis man skal tro den tyske avis Bild.

De skriver nemlig, at UEFA på grund af situationen i Ukraine har valgt at smide Spartak Moskva ud af Europa League, hvor de ellers stod til at skulle møde østtyske RB leipzig i ottendedelsfinalen.

Beslutningen bliver ifølge Bild offentliggjort af UEFA selv senere mandag.

– Vi har fortsæt tæt kontakt til forbundene og have fuldstændig tiltro til UEFA og deres beslutning. Vi forventer ikke, at kampene (mod Spartak Moskva, red.) vil blive spillet, lyder det fra RB Leipzig boss Oliver Mintzlaff.

FIFA med nye sanktioner mod Rusland

Endnu er det altså ikke officielt, men beslutningen om at smide Spartak Moskva ud af Europa League vil betyde, at RB Leipzig og Yussuf Poulsen går videre til Europa Leagues kvartfinale uden kamp.

UEFA bekendtgjorde søndag, at Rusland ikke ville få lov at spille internationale kampe på hjemmebane i hverken landsholdssammenhæng eller i de europæiske turneringer. Derfor var det ventet, at Spartak Moskva ville have forsøgt at flytte hjemmekampen mod RB Leipzig til eksempelvis Armenien eller Azerbaijan.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P