Premier League

Officielt: Bielsa er en færdig mand i Leeds

Marcelo Bielsa har været en vigtig trænerfigur for Leeds United, men nu er han fortid i den hvidklædte engelske traditionsklub.

Marcelo Bielse er angiveligt stoppet som Leeds-manager
Marcelo Bielsa er angiveligt stoppet som Leeds-manager efter lørdagens nederlag til Tottenham. Foto: Lindsey Parnaby / AFP.

Søndag aften tabte Leeds 4-0 hjemme til Tottenham, og forleden led Leeds nederlag på hele 6-0 mod Liverpool i en sæson, hvor det generelt har været op ad bakke resultatmæssigt for Marcelo Bielsa.

Nu skilles vejene derfor mellem den karismatiske argentinske træner og traditionsklubben Leeds.

Det skriver klubben på deres hjemmeside.

66-årige Bielsa kom til klubben i 2018 og i 2o20/21-sæsonen var han med til, at rykke Leeds op i Premier League, hvor de har spillet i snart to sæsoner i træk. Men i indeværende sæson har det knebet med resultaterne, og det tager klubben nu konsekvensen af.

Medier: Bielsa-afløser har indgået mundtlig aftale med klubben

Klubejereren, Andrea Radrizzani, udtaler, at Bielsa har været en vigtig trænerfigur for Leeds, men nu er det rettidig omhu i forhold til at sikre Leeds’ overlevelse i den bedste engelske række. 

– Vi har haft tre rigtige gode sæsoner med Marcelo Bielsa, hvor de gode tider er vendt tilbage. Han har været med til at ændre klubbens kultur og bragt noget vindermentalitet ind. Jeg er dog nødt til at agere nu, og jeg mener, at der er brug for forandringer, hvis vi skal overleve i Premier League, siger Radrizzani ifølge klubbens hjemmeside. 

Flere medier og transferjournalisten Fabrizio Romano skriver, at favoritten til at overtage tøjlerne i Leeds er den tidligere RB Leipzig og Red Bull Salzburg-cheftræner Jesse Marsch.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P