United skuffede hjemme mod Watford

Trods et hav af chancer lykkedes det ikke Manchester United at vinde hjemme over upåagtede Watford.

Cristiano Ronaldo havde bolden i mål for Manchester United, men målet blev underkendt
Cristiano Ronaldo havde bolden i mål for Manchester United, men målet blev underkendt. Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix.

Der var spil til et mål, da Manchester United tog imod Watford hjemme på Old Trafford. Men trods de mange chancer lykkedes det ikke Ronaldo og Co. at vinde kampen og de tre vigtige point.

Undervejs i første halvleg havde Cristiano Ronaldo bolden i mål, men det blev underkendt for offside til portugiserens ærgrelse. Desværre for hjemmeholdet blev det ikke bedre i anden halvleg.

Trods fortsat dominans blev det aldrig helt farligt for United, som altså måtte nøjes med 0-0 mod Roy Hodgsons Watford.

Medie: United har fået nej fra Pochettino – spansk topklub lokker

Med det skuffende resultat kan Manchester United på fjerdepladsen i Premier League for alvor mærke forfølgerne Arsenal nærme sig, da London-holdet blot er to point efter – men med tre kampe i hånden.