Premier League

Thomas Frank om Eriksen-comeback: Stort øjeblik

Brentford tabte 0-2 til Newcastle, og manager Thomas Frank mente da også, at Christian Eriksens comeback var lyspunktet.

Thomas Frank forventer 3-4 topaktioner fra Christian Eriksen i Premier League-kampen mellem Brentford og Norwich.
Foto: Det er klart, at vi alle håber at se en fantastisk kamp, men der er ikke nogen tvivl om, at det vil tage nogle kampe for ham at komme op på et kontinuerligt højt niveau. Det er dog ikke det samme, som at han ikke kan have tre-fire topaktioner eller flere mod Norwich, siger Frank og tilføjer:

Der var ikke meget at glæde sig over for Brentford efter 0-2 nederlaget til Newcastle i lørdagens Premier League-opgør. Dagens helt store højdepunkt var Christian Eriksens comeback til fodbold, mente Brentford-manager, Thomas Frank, efter kampen.

– Ja, stort stort stort øjeblik. Jeg er glad på Christians vegne. Jeg synes, det var en fantastisk velkomst fra alle også Newcastles fans. Jeg forventede ikke andet, men det var godt at se. Nogle ting i fodbold kan bare samle, hvilket var godt at se. Jeg er ret sikker på, at nu vil Christian bare spille fodbold og ikke snakke om, hvad der skete i juni, sagde han til Brentfords hjemmeside.

Om selve kampen mente Thomas Frank, at det var en enkelt situation, der blev afgørende. Nemlig det røde kort, som Brentfords Joshua Dasilva fik efter blot 11 minutter af kampen.

– Jeg mener, det er meget simpelt. En tilfældig situation afgjorde kampen, (det røde kort, red.). Jeg vil sige, at begge mål kunne have været undgået. Jeg mener, vi er nødt til at gøre det bedre i begge situationer, sagde Brentford-manageren.

Eriksens debut var lyspunktet for Brentford i skrækkelig kamp

Du kan se hele interviewet med Thomas Frank herunder.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P