International Fodbold

Fangede brasilianske spillere flygter ud af Ukraine efter to dage i bunker

Flere brasilianere har i de seneste dage været fanget på et hotel i Kiev. Nu ser det ud til, at der er fundet en løsning.

Brasilianere flygter fra Ukraine.
Flere steder i Europa har der været antikrigsdemonstrationer. Foto: Philippe Lopez/AFP/Ritzau Scanpix.

Shakhtar Donetsk og Dynamo Kiev har begge brasilianere i truppen. De brasilianere har i de seneste dage været fanget i en bunker under et hotel i Kiev, mens de russiske kampvogne er rullet ind over grænsen til Ukraine.

Den kritiske situation ser nu ud til at være afværget for de brasilianske stjerner. Shakhtar-forsvarer Marlon er sammen med sin kone og tre børn på vej ud af Ukraine. Marlons hustru beretter fra situationen til brasilianske GE.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

– Vi kommer ud herfra nu. Ambassaden har informeret os om tre afgange. Vi tager mod stationen med alle de andre brasilianere. Det er meget skræmmende, siger Maria Souza til det brasilianske medie GE.

LÆS OGSÅ: 👇🏻👇🏻
Rasende russere: Dikteret af politiske grunde!

Turen går til en togstation i Kiev, hvorefter brasilianerne sætter kursen mod Chernivtsi i det vestlige Ukraine. Herfra tager de toget videre til Rumænien, som skal være vejen ud af det invasionsramte Ukraine.

De brasilianske spillere var først afvisende overfor idéen, men på grund af mangel på mad, dårligt internet og flere udfordringer har de begivet sig ud på den farlige færd.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P