3F Superligaen

David Nielsen om Jack Wilshere: Det er fedt for ligaen

AGF's cheftræner, David Nielsen, mener, at det er fedt for hele Superligaen med et navn som Jack Wilshere.

Jack Wilshere fik debut for AGF i Superligaen.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Jack Wilshere brugte mindre end en uge på at få debut for AGF, da han fredag kom ind og fik små 20 minutter i 3-2 nederlaget mod Vejle Boldklub.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Vejle nedlagde AGF efter medrivende halvleg og afbrudt kamp

Inden kampen fik TV3 Sport interviewet AGF’s cheftræner, David Nielsen, der satte ord på verdensstjernen Jack Wilshere og den forgangne uge i AGF.

– Der har været lidt flere journalister, selvfølgelig. Og det er jo bare dejligt. Det er godt, der er interesse. Det er jo fedt for ligaen. Vi har en fed liga nu, og jeg synes, der er mange klubber, der laver nogle spændende signings med navne, og det er fedt, at vi også kan melde os ind i det. Men det jeg er allermest glad for, er, at han er en super fyr og en dygtig fodboldspiller, siger David Nielsen til TV3 Sport.

– Vi er glade for, at vi igen i dansk fodbold har fået en spiller ind, som kan bringe lidt flere folk på lægterne og som folk interesserer sig for.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Wilshere efter AGF-debut: Den bedste følelse i verden

Mange har spekuleret i, hvilken forfatning Jack Wilshere var ankommet i. Det fik man mulighed for at vurdere fredag, da han blev skiftet ind mod Vejle. Det er dog ikke kun i kampene, at tilkomsten af den tidligere engelske landsholdsspiller har sat sit præg.

– Det har været interessant på mange områder. Kvaliteten på træningen tog flere hak op, da Jack (Wilshere, red.) kom ind. Jeg tror, at alle spillerne har haft lyst til at vise ham, hvor gode de er, og det har bare givet en super god kvalitet til træning.

Jack Wilshere har mulighed for at spille sin første hjemmekamp for AGF, når de mandag den 7. marts møder FC Nordsjælland på Ceres Park i Aarhus.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P