Premier League

Van Dijk indrømmer: Denne holdkammerats kvalitet vil jeg gerne have

Liverpools helt store forsvarsstjerne, Virgil van Dijk, fortæller i et interview, at han ville ønske, at han havde én helt bestemt kvalitet fra hans forsvarsmakker Joel Matip.

Virgil van Dijk fortæller i et interview, at han godt kunne tænke sig én af Joel Matips kvaliteter.
Foto: Alessandro Garofalo/Reuters/Ritzau Scanpix.

Hollandske Virgil van Dijk bliver af mange fodboldfans og -eksperter set som en af de bedste forsvarsspillere i hele verden. Det skyldes blandt andet, at Liverpool-spilleren har hele pakken, når man kigger på, hvad en forsvarsspiller skal indeholde.

Selvom det er svært at finde mangler i van Dijks spil, så har hollænderen dog allerede selv fundet en kvalitet, som han godt kunne tænke sig var bedre. En kvalitet som hans forsvarsmakker Joel Matip nemlig besidder.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Klopp vil forlænge med rutineret altmuligmand i Liverpool

I et stort interview på Liverpools hjemmeside fortæller klubbens anfører, at Matips måde at føre bolden frem på, er noget som han beundre meget.

– Det er en af hans store kvaliteter – Nogle gange ville jeg også ønske, at jeg havde den.

– Han kan gøre det uden nogen former for frygt og bare håbe en lille smule på det bedste. Men det er en kvalitet, som han har. Det er en af hans styrker, og det er klart brugbart, fordi det trækker spillere fra overalt på banen til ham, hvilket var det rum, som i dag gjorde, at han kunne afslutte det (Matip scorede onsdag mod Leeds, red.).

– Jeg sagde allerede inden kampen til ham, at jeg kunne mærke, det ville komme, fordi han sidst lavede en assist til Diogo (Jota, red.). Så jeg sagde til ham: “Et mål bliver det næste”, så jeg er selvfølgelig glad på hans vegne, siger Virgil van Dijk.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
AGF-boss overrasket: Anede ikke, han havde Liverpool-rekord

Det var dog ikke kun Joel Matip, der kom på scoringstavlen imod Leeds, da Virgil van Dijk selv kunne notere sig for en scoring, da hollænderen scorede kampens sidste mål til 6-0. Du kan se alle mål fra Liverpools storsejr over Leeds øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P