3F Superligaen

Thorup: Parken skal være med til at sende os videre

Det bliver to særdeles vanskelige opgør, der venter for F.C. København, når de i marts skal forsøge at sende hollandske PSV ud af Conference League. Cheftræner Jess Thorup håber på et godt udgangsresultat i Holland, for så kan Parken være med til at skabe en fantastisk returkamp.

Jess Thorup PSV FCK Conference League
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Marseille og Leicester havde formentlig været værre, men derudover fik F.C. København formentlig den værst tænkelige lodtrækning.

Københavnerne blev nemlig parret med hollandske PSV i Conference Leagues ottendedelsfinale. Cheftræner Jess Thorup har dog et godt bud på, hvordan danskerne klarer sig videre.

– Vi har været stærke i Europa denne sæson, og vi skal gå efter et fornuftigt udgangspunkt i Eindhoven i den første kamp, for så ved vi, at et fyldt Parken kan være med til at skabe en fantastisk returkamp, hvor vi vil blive løftet af den energi, Parken giver på de store europæiske aftener i København, lyder det fra Jess Thorup.

PSV gik videre til ottendedelsfinalen efter en samlet 2-1-sejr over israelske Maccabi Tel Aviv, og Jess Thorup er da heller ikke i tvivl om, at det er et hold med kvalitet, han og hans trup skal op mod.

– De er lige nu nummer to i Holland efter Ajax og har en rigtigt dygtig trup med flere store offensive profiler, så vi skal ramme vores absolutte maksimum i begge kampe, hvis vi skal videre. Det er selvfølgelig det, vi går efter, selvom vi ved, at det bliver svært, lyder det fra Thorup.

LÆS OGSÅ👇🏼👇🏼
Vanskelig modstand venter F.C. København i Conference League

PSV kan foruden VM-vinderen Mario Götze også brøste sig af unge og talentfulde profiler som Cody Gakpo, Noni Madueke, Ibrahim Sangaré og Carlos Vinícius, ligesom også veteranerne Marco van Ginkel og Eran Zahavi gør sig hos holdet fra Eindhoven.

Det første opgør mellem de to mandskaber spilles på Philips Stadium i Eindhoven den 10. marts, men der er returopgør i Parken den 17. marts.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P