3F Superligaen

Kent Nielsen: Vi bliver en mundfuld for AaB

Når AaB søndag tager imod Silkeborg IF bliver det ikke bare et møde med klubbens tidligere mestertræner, men også et møde med et særdeles formstærkt mandskab, der ikke har tabt en kamp af betydning siden september.

Kent Nielsen AaB Silkeborg Superliga
Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix

AaB og Silkeborg IF mødes søndag til en kamp, der kan være definerende for, hvilken af de to klubber, der så småt kan indstille sig på at skulle spille med i mesterskabsspillet.

De to jyske traditionsklubber ligger side om side på Superligaens fjerde- og femteplads, men selvom det er aalborgenserne, der går til kampen med et forspring på tre point og en favoritrolle qua hjemmebanefordelen, så skal gæsterne nok give de rød-hvid-stribede noget at se til.

De to holds første indbyrdes møde i sæsonen endte uden scoringer, men det er et andet Silkeborg-mandskab, der søndag kommer til Aalborg.

– Forskellen til i dag er for vores vedkommende, at vi nu hviler i en meget større tryghed i konceptet og har tanket masser af selvtillid i løbet af sæsonen. Vi er mere afklarede og vel nærmest veldokumenterede i dag, og vi bliver helt sikkert en mundfuld for AaB, hvis vi rammer vores topniveau. Vi har fået bygget et solidt fundament, og vi ser stærke ud, siger Silkeborg-træner Kent Nielsen.

LÆS OGSÅ 👇🏼👇🏼
Træner bekræfter: AaB-stjerne snart klar til comeback efter lang pause

Den 60-årige cheftræner ved om nogen, hvad han snakker om, når det kommer til søndagens modstander. Han stod nemlig i spidsen for AaB i 183 kampe i perioden mellem 2010 og 2015, hvor det blandt andet blev til et ’the double’ i sæsonen 13/14.

– Vi ved, at AaB er velorganiserede, kreative, dynamiske og farlige på standarder, og vi vil formentlig blive udfordret på vores organisation både defensivt og offensivt. Opgaven kommer til at kræve stor bevægelighed fra vores side – lige som det gjorde for at nedbryde Vejle forleden, lyder det fra Kent Nielsen.

LÆS OGSÅ👇🏼👇🏼
Silkeborg-toget buldrede videre mod vage Vejle

Både AaB og Silkeborg kom stort set perfekt fra start i Superligaforåret. AaB slog på udebane mesterskabsbejlerne fra FC Midtjylland med 0-2, mens Silkeborg ikke havde mange problemer med at slå bundproppen fra Vejle med 3-0.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P