Premier League

Eriksen får debut mod Newcastle

Danske Christian Eriksen er udtaget til Brentfords trup til lørdagens kamp mod Newcastle, og danskeren kommer i aktion i kampen forsikrer træner Thomas Frank.

Christian Eriksen Brentford Comeback Newcastle
Foto: Daniel Leal/AFP/Ritzau Scanpix

Det har været længe undervejs, men nu skulle den være god nok: Christian Eriksen gør officielt comeback lørdag.

Klokken 16 dansk tid tager Brentford imod Newcastle i Premier League, og selvom det endnu er for tidligt at spå om en plads i startformationen, så lover Thomas Frank, at klubbens nye danske profil kommer på banen.

– Christian Eriksen vil være i truppen, og han kommer på banen i morgen. Det er en dag stor for os alle sammen men specielt for Christian og hans familie, lyder det således fra den danske cheftræner i Brentford.

Dermed venter der altså Christian Eriksen den første officielle kamp, siden han faldt om med hjertestop i landskampen mod Finland den 12. juni. Det er fredag 258 dage siden.

LÆS OGSÅ👇🏼👇🏼
Dobbelt Eriksen-assist for Brentford – se den ene her

Christian Eriksen har været i aktion for Brentford to gange, men ved begge lejligheder var der tale om træningskampe, og dermed bliver lørdagens kamp første officielle kamp for London-klubben.

LÆS OGSÅ👇🏼👇🏼
Holdkammerat imponeret over Eriksen: Gør ting, jeg aldrig har set

Christian Eriksen spillede sidst en kamp i Premier League den 22. januar 2020, da han fik de sidste 28 minutter i Tottenhams 2-1-sejr over Norwich. Det er i morgen 766 dage siden.

..opdateres..

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P