3F Superligaen

Schmeichel fuld af roser til Randers: De var gode hele kampen

Kasper Schmeichel anerkendte efter sejren over Randers torsdag aften, at superligamandskabet spillede en rigtig god kamp.

Den danske landsholds- og Leicester-målmand, Kasper Schmeichel, var efter sejren over Randers fuld af roser til superligamandskabet.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.

Randers FC tabte torsdag aften med 1-3 til Premier League-mandskabet Leicester City i Conference League-1/16-finalerne i en historisk kamp hjemme på Cepheus Park.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Randers kunne ikke bestige stejlt bjerg trods flot Leicester-kamp

Efter kampen var det en imponeret Leicester- og dansk landsholdsmålmand, Kasper Schmeichel, der reflekterede over superligamandskabets præstation torsdag.

– Når du kommer et sted som her, så ved du, at de kommer til at kæmpe alt, hvad de kan. Men vi vidste, at vi skulle ud og score det første mål – det var virkelig vigtigt.

– Randers spillede virkelig godt. De var gode igennem hele kampen, og de spillede helt frit. De havde intet at tabe, så de kom ud og pressede, og de havde nogle rigtig gode chancer. Så stor kredit til dem, siger Kasper Schmeichel til uefa.com.

Leicesters næste kamp er tirsdag den 1. marts, når Schmeichel og co. møder Burnley på udebane i Premier League klokken 20:45.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P