Europæisk Fodbold

Randers kunne ikke bestige stejlt bjerg trods flot Leicester-kamp

Randers FC skulle torsdag aften på en nærmest umulig opgave, da Leicester City kom på besøg. Opgaven blev da heller ikke nemmere for kronjyderne efter skrækstart.

Harvey Barnes bragte Leicester foran mod Randers efter blot to minutter
Harvey Barnes bragte Leicester foran mod Randers efter blot to minutter. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Torsdag aften fik Randers FC prominent besøg, da Leicester City med Kasper Schmeichel i spidsen kiggede forbi til returkampen i Conference League.

Her skulle kronjyderne på en noget nær umulig mission, da man i den omvendte kamp tabte med 4-1, hvorfor Randers minimum skulle bruge en tremålssejr for at holde liv i håbet om videreavancement i Europa.

Den bedrift led dog et alvorligt knæk allerede to minutter inde i kampen, da Harvey Barnes slap alene igennem i venstre side og sikkert sparkede kuglen forbi Patrik Calgren i kronjydernes mål.

Dermed blev det bjerg, som Randers FC skulle bestige, pludselig markant højere. Alligevel forsøgte de at bide fra sig, og det gav et par fine muligheder, som man dog ikke fik slutprodukt på. Derfor var danskerne nede med 0-1 ved pausen.

I anden halvleg afgjorde Leicester så løjerne og lukkede alle Randers -forhåbninger. Med to flotte James Maddison-scoringer bragte de sig pludselig på 3-0, inden Kasper Schmeichel fejlede og gav Stephen Odey muligheden for at reducere til 3-1.

Dermed blev kynismen den helt store faktor, hvorfor Randers FC nu er færdige i Europa for denne omgang med et samlet nederlag på 7-2.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Kasper Schmeichel roser Randers-spiller: Kunne have været meget værre uden ham

Senere torsdag aften er det så FC Midtjyllands tur, der på udebane møder græske PAOK klokken 21. Ligeledes i Conference League. En kamp, du kan følge direkte på TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P