Premier League

Medie: Chelsea-ejer får aldrig lov at bo i Storbritannien igen

Ifølge flere engelske medier er det usandsynligt, at Chelsea-ejer Roman Abramovich nogensinde får lov at bo i Storbritannien igen. Han ejer et hus i London til over 1,1 milliard danske kroner.

Roman Abramovich Chelsea Rusland Ukraine Putin Navalny
Foto: Michael Steele/Reuters/Ritzau Scanpix

Chelsea-ejer Roman Abramovich er ifølge engelske The Sun ikke blevet set på Stamford Bridge i måneder.

Nu siger højtstående kilder til den engelske avis, at det er usandsynligt, at den 55-årige russer nogensinde får lov at bo i Storbritannien igen, hvor han ellers ejer et hus i London-bydelen Kensington til lidt over 1,1 milliarder kroner.

Abramovich kan være en af de russere, som fremover vil blive ramt af sanktioner fra den vestlige verden.

I 2018 fik Abramovich israelsk statsborgerskab, som tillader ham indrejse i Storbritannien i op mod seks måneder. Netop det israelske pas brugte han i oktober, hvor han fløj til London.

LÆS OGSÅ👇🏼👇🏼
City-stjerne med klar besked til Putin: Håber du dør en meget smertefuld død!

Abramovich købte Premier League-klubben Chelsea i 2003, og selvom han selv benægter det, så menes han at have tætte forbindelser til den russiske præsident Vladimir Putin.

Roman Abramovich er én af 35 russiske oligarker, der ifølge den russiske oppositionsleder Alexei Navalny, har forbrudt sig på menneskerettighederne og været involveret i fængslingen og forgiftningen af netop Navalny.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P