3F Superligaen

Gode nyheder til Brøndbyfans: Sydsiden tilbage for fuld kraft

Når Brøndby IF mandag tager imod SønderjyskE til forårets anden kamp i Superligaen, så bliver det for første gang i flere år med fuld kapacitet på Sydsiden, hvor der også er sket yderligere forbedringer.

Brøndby IF leverer et historisk flot overskud
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Det er flere år siden, at der senest har været fuld kapacitet på Brøndby Stadions fantribune Sydsiden, men når SønderjyskE mandag gæster danmarksmestrene, bliver det med netop det.

De mange tilskuere på Sydsiden, som er kendt som den mest stemningsfulde tribune på Brøndby Stadion, kan også se frem til en bedre udsigt til banen, da sikkerhedsnettet foran tribunen er udskiftet med et nyt, der har består af både mindre netmasker og tyndere tråde

– Arbejdet på Sydsiden har været i gang i nogle år, men blev sidenhen forsinket grundet coronapandemien. For at kunne komme videre i processen valgte vi i sommer at lave en hoppetest i samarbejde med vores fans, da der ikke kunne komme fans til kampe. På den måde kunne vi få resultater til godkendelsen af den midlertidige ibrugtagningstilladelse fra Brøndby Kommune, fortæller Stadionchef Tom Larsen.

Selvom det altså i første omgang er rigtig fine nyheder for de mange Brøndby-fans, så er godkendelsen fortsat kun midlertidig.

– Godkendelsen er fortsat midlertidig og forudsætter fortsatte målinger, som danner resultater til en permanent godkendelse, siger stadionchef Tom Larsen.

LÆS OGSÅ👇🏼👇🏼
Brøndbys nyindkøb: Han har været en stor hjælp for mig

– Vi har fået tilføjet en stålkonstruktion under tribunen, som binder betonelementerne sammen, så vi på den måde fjerner belastningen og fordeler den statiske belastning, lyder det fra stadionchefen.

Sydsidens nedre sektion får ligeledes fjernet de midlertidige sæder, der har været med til at begrænse kapaciteten, så der til mandagens kamp kan komme lidt over 5000 tilskuere ind på tribunen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P