Bundesligaen

Dansk landsholdsspiller nærmer sig comeback: Har trænet på græs i 3-4 uger

En baglårsskade har nu i fire måneder hold Robert Skov fra fodboldbanen, men der er gode nyheder fra den tidligere F.C. København og Silkeborg IF-spiller, der nærmer sig et comeback med hastige skridt.

Robert Skov Hoffenheim Danmark
Foto: Andy Rain/Reuters/Ritzau Scanpix

Sidste halvdel af 2021 gik bestemt ikke som håbet for Robert Skov, men nu kan der være bedre tider på vej.

Den 25-årrge Hoffenheim-spiller har trænet på græs i tre-fire uger, og der går næppe længe, inden han igen er at finde på holdkortet i Bundesligaen.

– Jeg er i slutningen af min genoptræning, og forhåbentlig er jeg snart tilbage med holdet, siger Robert Skov i en podcast hos Mediano.

Den målfarlige kantspiller blev skadet i Hoffenheims 2-0-nederlag til Bochum den 6. november, hvor han måtte udgå med en skade. Alligevel var han også heldig, at skaden ikke blev værre, end tilfældet var.

– Jeg fik jo desværre en ret stor baglårsskade, nok det sidste stadie inden en operation, hvor man river senen over, men det var en stor muskelskade, hvor der også blev revet lidt i sene, men den var heldigvis ikke revet over, så det krævede ikke nogen operation, men det tager stadig lang tid om at hele, lyder det fra Robert Skov.

Robert Skov står indtil nu noteret for 10 danske A-landskampe, og med fem mål til følge har han altså et målgennemsnit på landsholdet, som ikke mange kan prale af.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P