3F Superligaen

Brøndby-stopper nærmer sig debut efter mareridtsstart

Det er over et halvt år siden, at Brøndby hentede Rasmus Wikström i svenske IFK Göteborg, men en grim skulderskade har holdt svenskeren ude i al den tid, han har været en del af den danske klub. Nu nærmer han sig dog langt om længe en debut på Vestegnen.

Rasmus Wikström Wikstrom Brøndby skade
Foto: Brøndby IF

Det er mere end 200 dage siden, at Brøndby købte 20-årige Rasmus Wikström i svenske IFK Göteborg.

Skiftet er dog indtil videre blevet forpurret af en skulderskade, som den svenske midstopper pådrog sig allerede kort efter sit skifte til de danske mestre.

– Det var en rigtig mareridtsstart at blive langtidsskadet efter tre uger, og det var en stor skuffelse, men det er ikke noget, man kan gøre for, og sådan har jeg også tænkt. Det handler om at komme videre, men selvfølgelig var det ikke sjovt at blive skadet med det samme, siger Wikström til bold.dk.

Rasmus Wikström har tidligere i karrieren været korsbåndsskadet, men selvom han i så ung en alder allerede har været udsat for to alvorlige skader, så er det ikke noget, der har sat sig mentalt. Wikström er således ikke bekymret for, at noget tilsvarende skulle ske igen.

– Nej, det er jeg ikke. Der er man nødt til at gå videre og vide, at der er ikke noget galt med min krop. Det var to uheldige sekvenser, og ellers har min krop fungeret vældig fint, fastslår Wikström.

LÆS OGSÅ👇🏼👇🏼
To kommende københavnerderbyer bliver uden udefans

Wikström var ikke i truppen til Brøndbys første kamp efter vinterpausen, da de søndag slog FC Nordsjælland.

Den unge svensker nåede at sidde på bænken i to kampe i Superligaen i efteråret samt i det første opgør mod Red Bull Salzburg i Champions League-kvalifikationen, men han har altså sin officielle debut til gode.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P