Barcelona vandt overbevisende mod Napoli og cruiser videre i Europa League

FC Barcelona spillede en stor kamp, da de på udebane besejrede Napoli og kvalificerede sig til 1/8-finalerne i Europa League.

FC Barcelona viste de gamle dyder frem, da de på udebane bankede Napoli med 1-4 i Europa League.

På Stadio Diego Armando Maradona skulle FC Barcelona og Napoli møde hinanden i returopgøret i Europa League-1/16-finalerne, hvor det første af de to opgør endte 1-1 på Camp Nou.

FC Barcelona fik en drømmestart på kampen, da de inden for de første 15 minutter scorede to gange. Først var det Jordi Alba, der efter en fremragende Barca-kontra kunne score til 0-1. Derefter var det Frenkie de Jongs tur til at komme på scoringstavlen, da hollænderen på et flot og velplacerede langskud scorede til 0-2.

I det 23. minut fik Napoli dog en livlinje, da Marc-Andre ter Stegen i Barcelona-målet begik et straffespark, som Lorenzo Insigne sikkert eksekverede til 1-2.

FC Barcelonas nyindkøb har gjort en forskel – se deres performance

Kort inden pause var det igen Barcelona-spillerne der kunne juble, da Gerard Pique kunne score til 1-3 efter 45 minutter.

I anden halvleg var det endnu engang FC Barcelona, der skulle komme på scoringstavlen, da nyerhvervede Pierre-Emerick Aubameyang kom på måltavlen for catalanerne for anden kamp i streg med sit mål til 1-4.

Catalanerne mistede i slutningen af kampen koncentrationen, hvilket Serie A-mandskabet udnyttede i det 87. minut, da Matteo Politano fik pyntet på resultatet med sin scoring til 2-4.

Efter skadesperiode – her er den nye og stærkere Pedri i FC Barcelona

Flere mål kom der ikke på Stadio Diego Armando Maradona i Nepal, og FC Barcelona er dermed klar til 1/8-finalerne i Europa League efter en samlet sejr på 5-2 over Napoli.