Premier League

Andreas Christensen siger nej tak til PL-klubber

Den danske Chelsea-spiller, Andreas Christensen, har angiveligt ingen intentioner om at skifte til en anden Premier League-klub, når hans kontrakt udløber i Chelsea.

Andreas Christensen har endnu ikke underskrevet en forlængelse med Chelsea
Andreas Christensen (midt, red.) kan være fortid i Chelsea til sommer. Foto: REUTERS/David Klein.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

25-årige Andreas Christensen er et varmt navn i flere af de største klubber i Europa. Den danske landsholdsspiller har kontraktudløb med hans engelske klub, Chelsea, denne sommer, og indtil videre har “AC” ikke sat nogen underskrift på en kontraktforlængelse i klubben.

Det har fået flere klubber rundt om i Europa til at holde nøje øje med Christensens situation, hvor især FC Barcelona og Bayern München skulle stå forrest i køen til danskerens underskrift.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Medie: Storklub har kontaktet Andreas Christensen af flere omgange

Der har dog også floreret rygter om, at flere engelske Premier League-klubber har henvendt sig til Chelsea-spilleren. De henvendelser skulle danskeren angiveligt have takket pænt nej tak til. Det skriver den normalt velinformerede transferjournalist Fabrizio Romano på sin Twitter-profil.

Grunden til “AC’s” afslag til de engelske tilbud skulle ifølge Romano være, at han ønsker at bevare en vis respekt over for sin nuværende klub.

Andreas Christensen har været at finde i Chelsea siden 2012, hvor han dengang skiftede fra Brøndby IF’s U19-hold. Siden da er det blevet til 153 kampe for klubbens førstehold.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P