Premier League

Tuchel rister profil: Lukaku er mentalt træt

Thomas Tuchel forklarede fravalget af Romelu Lukaku mod Lille med, at belgieren er fysisk og mentalt træt.

Romelu Lukaku fik ikke spilletid mod Lille
Romelu Lukaku fik ikke spilletid mod Lille. Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Chelsea fik tirsdag aften et perfekt resultat i den første af to ottendedelsfinaler mod franske Lille, da det på hjemmebane blev til en sejr på 2-0.

Alligevel var det fraværet af Romelu Lukaku, som sad på bænken i hele kampen, der var samtaleemnet efter opgøret.

Her blev Thomas Tuchel på pressemødet nemlig spurgt ind til bænkningen af den belgiske angrebsstjerne. Her pakkede den tyske manager ikke tingene ind.

– Dette var ikke det rette øjeblik efter kampen, hvor alle var fokuseret på de få boldberøringer, han havde, i forhold til at kaste ham direkte tilbage i ilden. Det var et øjeblik til at tage et skridt tilbage. Det var vores beslutning, og du kan tydeligt se, at selvom vi hentede en stærk sejr, så handler nærmest alle spørgsmålene om Romelu. Der er et kæmpe fokus, sagde Tuchel således, inden han slog sin pointe helt fast:

– I dag var vores fokus på intensitet og højt tempo, hårdt arbejde i forhold til at vinde kampen tilbage. Vi ville levere et intenst holdarbejde, og det har Romelu haft svært ved at levere i de seneste kampe. Det er det, jeg mener, når jeg siger, at han er træt. Ikke bare fysisk, men også mentalt træt.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Medie: Nok en klub melder sig som AC-bejler

Næste kamp for Chelsea er et sandt finalebrag, da Liverpool søndag venter på Wembley i ligacuppen. Med eller uden Romelu Lukaku fra start.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P