Europæisk Fodbold

PSG-profil: Jeg var aldrig utilfreds i klubben – ren misforståelse

Georginio Wijnaldum slår nu fast, at han aldrig har været utilfreds i klubben, selvom flere medier påstod det tidligere på sæsonen.

Wijnaldum i PSG-trøjen
Den hollandske landsholdsspiller, Gini Wijnaldum, skiftede til den franske storklub PSG i sommer. Foto: Philippe LOPEZ AFP.

Paris Saint-Germain hentede denne sommer Georginio Wijnaldum til klubben på en fri transfer fra Liverpool. Det er dog ikke blevet til meget spilletid for hollænderen, hvilket har spredt rygter om, at han skulle være utilfreds med opholdet i det franske.

De rygter maner hovedpersonen nu selv til jorden, da Wijnaldum i et interview med klubbens magasin fortæller, at det hele har været en stor misforståelse.

– Fakta er, at da jeg lavede interviewet, så var jeg blot lidt skuffet over, hvordan tingene gik på banen i starten af sæsonen på et personligt plan.

– I denne periode troede mange, at jeg ikke var glad i klubben, når jeg egentlig var det. Jeg var bare ikke glad for den mængde spilletid, som jeg fik på det tidspunkt.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Avis: PSG vil forgylde stjernespiller med gigantisk kontrakt

– En journalist spurgte mig: “Er du tilfreds med din mængde af spilletid?” Nej, det var jeg ikke. Jeg tror, at alle spillere, som bruger mere tid på bænken end på banen, ikke ville være tilfredse.

– Så ja, det var sådan jeg svarede spørgsmålet, men medierne valgte så at fortolke mine ord og sige, at jeg ikke var glad i PSG, siger Wijnaldum ifølge Goal til PSG’s Le Magazine.

Georginio Wijnaldum har siden skiftet til PSG spillet 27 kampe i denne sæson.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P