3F Superligaen

Patrick Mortensen: Opbakningen ude og hjemme har været suveræn

AGF's anfører, Patrick Mortensen, fortæller, at den store opbakning fra de aarhusianske fans er en stor hjælp.

Patrick Mortensen blev den helt store AGF-helt med to mål mod SønderjyskE
Patrick Mortensen blev den helt store AGF-helt med to mål mod SønderjyskE. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

AGF fik med en sen scoring af anfører Patrick Mortensen en drømmestart på foråret i Superligaen, da aarhusianerne besejrede SønderjyskE med 2-3 sent i kampen.

På fredag står den endnu engang på en udebanekamp, når “De Hviie” skal en tur til Nørreskoven og møde nedrykningstruede Vejle Boldklub. AGF meldte tidligere på ugen ud, at hele udebaneafsnittet til udebanekampen var udsolgt, men fik senere udvidet så der kunne komme endnu flere fans.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Officielt: AGF siger farvel til rutineret forsvarsspiller

Onsdag blev det udvidedede udebaneafsnit dog endnu engang udsat, og den massive opbakning fra de mange AGF-fans er noget, som glæder Patrick Mortensen.

– Der var rigtig mange fra Aarhus i fredags, der hjalp os til en sejr og det er fantastisk, at vi nu kan se frem til endnu flere fans i ryggen i Vejle.

– Opbakningen både ude og hjemme har været suveræn i denne sæson, og det hjælper os virkelig, når vi løber ind på en udebane og kan se, at byen er med os for enden af målet. Nu handler det for os om at fokusere på kampen på fredag, så vi kan sørge for at hente en sejr hjem til fansene, der rejser med ned til Vejle og til alle dem derhjemme, lyder det fra AGF-anføreren til klubbens hjemmeside.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P