3F Superligaen

Officielt: Vejle sender stopper til Ukraine

Vejle Boldklub bekræfter onsdag aften, at de har sendt deres 28-årige stopper Manjrekar James til en ukrainsk klub.

Vejle Boldklub har sendt deres 28-årige canadiske midtstopper, Manjrekar James til ukrainske Chornomorets Odesa for resten af 21/22-sæsonen.
Foto: vejle-boldklub.dk

Manjrekar James skiftede i 2021 fra FC Midtjylland til Vejle Boldklub, men et halvandet år senere er den canadiske forsvarsspiller nu fortid i Nørreskoven.

28-årige James udlejes nemlig til den ukrainske klub Chornomorets Odessa for resten af 21/22-sæsonen. Den beslutning er Vejles sportschef, Marius Adrian Nicolae meget tilfreds med.

– Manjrekar James kom til klubben forud for denne sæson og har spillet en del i efteråret. Men grundet nye kræfter i forsvaret er han kommet længere væk fra fast spilletid, hvorfor vi har valgt at leje ham ud. 

– Jeg er tilfreds med, at vi er nået i mål med lejeaftalen, for med den skærer vi endnu engang til i spillertruppen, samtidig med at vi tager os af vores spillere. 

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Officielt: Vejle udlejer spiller

– Manjrekar kommer til en god klub, hvor han er udset til at spille en defensiv rolle, i en konkurrencedygtig liga, og med lejeaftalen får han derfor mulighed for at fortsætte med at spille fodbold på relativt højt niveau. Jeg ønsker Manjrekar held og lykke i Ukraine, siger VB-sportschefen til klubbens hjemmeside.

Manjrekar James nåede at spille 16 kampe i den røde Vejle Boldklub-trøje.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P