Premier League

Efter krisen i Ukraine: Manchester United skifter fly

Spændingerne i det østlige Europa bliver større og mere markante, og det har nu fået Manchester United til at tage sine forholdsregler forud for onsdagens Champions League-opgør mod spanske Atético Madrid.

Manchester United Champions League Aeroflot
Foto: Peter Powell/Reuters/Ritzau Scanpix

Bare 10-15 meter vest for Manchester Uniteds ikoniske Streford End-tribune pryder det russiske flag og flyselskabet Aeroflots logo asfalten på parkeringspladsen W2.

Det russiske flyselskab har været Manchester Uniteds officielle flyselskabspartner siden 2013, men nu er der ugler i mosen.

Aeroflot er nemlig størstedelsejet af den russiske stat, der ifølge flyselskabets hjemmeside ejer 57,3 procent af selskabet. Netop Rusland har på ordre fra præsident Vladimir Putin sendt tropper ind i nabolandet Ukraine.

Det har selvsagt skabt spændinger rundt omkring i verden, hvor den militære offensiv er blevet fordømt fra både NATO, EU og amerikansk side.

Spændingerne er også nået til Manchester United, der ifølge The Athletic har ændret sine rejseplaner forud for onsdagens opgør mod Atletico Madrid i Champions League.

Manchester Uniteds chartrede Aeroflot-fly til Spanien skulle have forladt England tirsdag klokken 16, men det blev aflyst, og i stedet fløj det engelske storhold med det britiske selskab Titan Airways.

LÆS OGSÅ👇🏼👇🏼
Medie: UEFA kan flytte Champions League-finale

Ifølge The Athletic har kilder på Old Trafford indikeret, at beslutningen blev truffet i samarbejde med Aeroflot, og at det kommercielle samarbejde mellem de to parter stadig er intakt.

Ifølge Manchester Uniteds hjemmeside er samarbejdet med Aeroflot baseret på parternes delte værdier, der blandt andet inkluderer teamwork, fokus på kvalitet, stolthed over egen arv samt en innovativ og fremadskuende attitude.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P