Premier League

Terry om Andreas Christensen: Kan blive en af verdens bedste

John Terry vendte ved nytår tilbage til Chelsea som en del af staben på klubbens akademi. Nu håber han, at danske Andreas Christensen underskriver en ny kontrakt med klubben – sker det, er der ingen grænser for, hvor langt den danske midterforsvarer kan nå.

John Terry Andreas Christensen Chelsea
Foto: Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

De nåede kun at spille 12 Premier League-minutter sammen i den sidste kamp i sæsonen 14/15.

Andreas Christensen har på mange måder været den direkte afløser for Chelsea-legenden John Terry, der har været med til at vinde alle de fem engelske mesterskaber, som Chelsea står noteret for.

I langt størstedelen af sine 713 kampe for The Blues var Terry anfører, og derfor kom det heller ikke som en overraskelse, da han i januar vendte tilbage til klubben som træner på akademiet. Nu håber han, at han kan være med til at overtale Andreas Christensen til at underskrive en ny kontrakt i Chelsea.

– Jeg håber virkelig, at han bliver i Chelsea. Hvis du ser med – Skriv under på kontrakten! Vi håber virkelig, at han bliver. Fansene elsker ham, vi elsker ham, og hvis han bliver, så tror jeg virkelig på, at han kan blive en af verdens bedste spillere, siger Terry til TV3 Sport.

Andreas Christensens kontrakt i Chelsea udløber til sommer, og han er derfor allerede nu fri til at skrive kontrakt med en ny klub, men sådan går det altså ikke, hvis det står til Terry.

LÆS OGSÅ👇🏼👇🏼
Lukaku satte negativ rekord: Ikke nu der skal grines

– Naturligvis vil du have, at dine bedste spillere bliver længe i din fodboldklub. Chelsea har givet Andreas Christensen en god platform til at kunne præstere. Der er forhandlinger, som jeg ikke vil gå ind i, men fra et spillemæssigt perspektiv er han en fantastisk spiller, lyder roserne fra den tidligere engelske landsholdsspiller.

Andreas Christensen kom til Chelseas ungdomsafdeling fra Brøndbys ditto. Fra 2015 til 2017 var han lejet ud til Borussia Mönchengladbach i den tyske Bundesliga.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P