Champions League

Mærkværdig Champions League-forbandelse hænger over Juventus-stjerne

Paulo Dybala misser Champions League-opgøret imod Villareal tirsdag aften. Det seneste eksempel på en uheldig historik, argentineren har i sammenhæng med turneringen.

Paulo Dybala er ikke med, når Juventus gæster Villareal tirsdag aften. Foto: Andreas Solaro/AFP/Ritzau Scanpix

En ulykke kommer sjældent alene. I hvert fald ikke hvis man hedder Paulo Dybala.

Argentineren har i mange år været en af Juventus’ absolutte profiler, men i Champions Leagues afgørende fase, hænger der en mærkværdig forbandelse over den 28-årige angriber.

Han ankom til Juventus i 2015 og har sammen med holdkammeraterne deltaget i Champions League i samtlige syv sæsoner siden sit skiftet fra Palermo. 52 kampe er det blevet til, hvor Dybala har scoret 18 mål og lavet tre assists. Argentineren har dog været særdeles uheldig, når turneringen rammer slutfasen og dermed de afgørende playoff-kampe.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Medie: Haaland tilbage i træning – Kan spille afgørende Europa League-kamp

I 2016 missede han det andet opgør på grund af en skade i ottendedelsfinalerne, da Juventus blev smidt ud af Bayern München. To sæsoner senere stod Dybala selv for fraværet ved at modtage to gule kort i den første kvartfinale imod Real Madrid, der gav karantæne i det andet opgør.

Artiklen fortsætter efter reklamen

I sæsonen 2018/2019 var den gal med skader igen. Den tekniske angriber bøvlede med skavanker, hvilket betød, at han kun fik 60 minutter sammenlagt i kvartfinalerne imod Ajax. Året efter blevet han hevet ud efter 13 minutter af daværende cheftræner Maurizio Sarri i ottendedelsfinalen imod Lyon.

Sidste sæson blev Dybala bænket i første opgør imod FC Porto, og i returkampen var han igen skadet.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Eksperimenterende Xavi og Barca topper liste i LaLiga

Tirsdag aften gæster Juventus Villareal og som det nyeste led i den uheldige historik, må Dybala se kampen fra lægterne på grund af en skade.

Kampen bliver spillet klokken 21.00 og den kan ses på TV3 Sport.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P