Premier League

Klopp: Forventer City vinder resten

Jürgen Klopp og Liverpool halede lørdag markant ind på Manchester City i toppen af Premier League, men den tyske manager forventer, at Manchester City vinder deres resterende 12 kampe.

Jürgen Klopp Liverpool Manchester City Premier League
Foto: Oli Scarff/AFP/Ritzau Scanpix

Premier League-sæsonen er blevet rodet godt og grundigt rundt på grund af adskillige corona-relaterede udsættelser i specielt december.

Derfor har flere klubber kampe i hånden, mens andre klubber nærmest ikke er blevet ramt. Fast ligger det dog, at førerholdet er Manchester City, der efter 26 kampe har scoret 63 point. Bag dem følger Liverpool med seks point færre, men da Liverpool kun har spillet 25 kampe, kan de potentielt reducere efterslæbet til bare tre point.

Det får de mulighed for onsdag, når de hjemme tager imod Leeds i de udsatte opgør fra 19. spillerunde, og her er en sejr en nødvendighed, hvis scouserne stadig vil gøre sig forhåbninger om at vinde Premier League.

– Vi er nødt til at vinde alle vores kampe. Jeg tror, vi kan forvente, at Manchester City vinder alle deres resterende kampe, eller det forventer vi. Historisk set sker det oftere end ikke, at de vinder stort set alle deres kampe, lyder det fra Jürgen Klopp.

– Ok vi møder dem én gang, og det er selvfølgelig en kamp, som vi også ønsker at vinde. De ville selvfølgelig være noget helt andet, hvis det drejede sig om 12 eller 15 point, men for den kommende kamp ændrer det ikke så meget. Intet har faktisk ændret sig, og derfor er vi nødt til at være 100 procent fokuseret på denne ene kamp, lyder det videre fra Klopp.

LÆS OGSÅ👇🏼👇🏼
United-legende med sønderlemmende kritik: Kun én spiller kunne komme på i Liverpool

Liverpool har undervejs i sæsonen været hele 11 point efter Manchester City, men med en sejr over Leeds i onsdagens kamp, kan de Klopps tropper altså stadig have skæbnen i egne hænder forud for sæsonens sidste 12 kampe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P