Dansk Fodbold

Følsom Nicolai Jørgensen om VM 2018: Hårdt at blive dømt af så mange mennesker

Nicolai Jørgensen var blandt de tre danskere, der brændte straffespark imod Kroatien ved VM i 2018, og det er først nyligt at angriberen har sat ord på den følelsesmæssige orkan, han blev mødt af.

Der hænger en dyster fortid over Nicolai Jørgensen efter VM i 2018. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Ved VM i 2018 røg Danmark ud til Kroatien efter straffesparkskonkurrence. Nicolai Jørgensen brændte danskernes sidste spark, hvilket kroaten Ivan Rakitić efterfølgende udnyttede med scoringen, der sikrede dem en plads i kvartfinalerne.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Nicolai Jørgensen: Fokuserer ikke på VM, men..

Selvom Jørgensen var en blandt tre danskere, som brændte under straffesparkskonkurrencen, blev FCK-angriberen mødt af et følelsesmæssigt stormvejr efter det afgørende spark glippede. Til programmet Offside fortæller han om sin rolle som syndebuk, og hvilken effekt det kastede af sig.

– Det havde bestemt en stor indvirkning på mig som menneske og min fodboldglæde. Det at blive dømt af så mange mennesker – Det er hårdt, og det var ikke noget jeg var bygget til, siger Nicolai Jørgensen til Offside.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Den hjemvendte FCK’er har haft svært ved at håndtere det pres offentligheden lagde på ham, og det er dugfriskt, at den 31-årige angriber har fået styr på følelserne.

– Det er først for en uge siden, at jeg fik snakket det ud og tog mig mod til at fortælle om følelserne. Det var en kæmpe lettelse. Jeg havde aldrig selv tænkt over, at det fyldte så meget.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Hjemvendt FCK-profil: Meget specielt at spille i Parken igen

Nicolai Jørgensen spillede i hollandske Feyenoord i samme periode indtil han skiftede til tyrkiske Kasimpasa i 2021. Danskeren var ikke nogen succes i det sydlige med et enkelt mål i 15 liga-kampe.

Nu er den ellers naturlige målmager så hjemvendt til F.C. København, hvor han fik sin comeback-debut i 2-0 sejren over OB i søndags.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P