Premier League

Brentford-holdkammerat imponeret over Eriksen: Gør ting, jeg aldrig har set

Rico Henry er yderst imponeret over Christian Eriksens evner på en fodboldbane.

Eriksen tog overskrifterne, da han blev hyldet på banen inden Brentords opgør imod Crystal Palace. Foto: Daniel Leal/AFP/Ritzau Scanpix

Christian Eriksen mangler fortsat at få sin debut på førsteholdet i Brentford, hvor han indtil videre har spillet et par testkampe.

Alligevel har han allerede nu formået at imponere sin holdkammerat, Rico Henry, som tit taber kæben over den danske landsholdsstjerne på træningsbanen. Det fortæller han til The Athletic.

– Han tænker hurtigt. Han gør ting, jeg aldrig har set før. Til træning bankede han et skud ind fra 25 meter ude. Hans kvalitet på bolden er fantastisk, og han har været god, siden han kom ind. Det er et fantastisk comeback for ham, siger Rico Henry og sætter ord på, hvordan han reagerede, da rygterne om et muligt Eriksen-skifte til Brentford begyndte at florere:


– Jeg troede, de lavede sjov på det tidspunkt, hvor nyhederne begyndte at komme, men i baghovedet håbede jeg, at det var sandt med ham og Thomas og de danske forbindelser i klubben in mente. Jeg vidste, at han ville passe godt ind, og det gør han også.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Dobbelt Eriksen-assist for Brentford – se den ene her

Christian Eriksen kan få debut og comeback på lørdag, når Brentford tager imod Newcastle på hjemmebane klokken 16:00 i Premier League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P