3F Superligaen

Ud af det blå: SønderjyskE skriver med tidligere FCM- og AGF-spiller

SønderjyskE forstærker forsvaret med et navn, der tidligere har været en stor profil i Superligaen.

SønderjyskE har skrevet kontrakt med den gambiske forsvarsspiller Bubacarr Sanneh
SønderjyskE har skrevet kontrakt med den gambiske forsvarsspiller Bubacarr Sanneh. Foto: soenderjyske.dk

SønderjyskE kan mandag morgen præsentere en markant forstærkning til defensiven, da man har skrevet en kontrakt for foråret med Bubacarr Sanneh.

Den 27-årige forsvarsspiller kommer på en fri transfer efter sit ophold i Anderlecht. Tidligere har han også repræsenteret AC Horsens, FC Midtjylland og AGF i dansk fodbold.

Det er derfor en superligakending, der nu vender tilbage til Danmark, hvor han skal være med til at sikre SønderjyskE overlevelse i Superligaen.

– Vi er meget tilfredse med, at vi nu kan råde over Bubarcarr Sanneh i resten af foråret. Vi har nogle stærke midtstoppere i forvejen, men her kan vi også blive sårbare ved skader og karantæner, og derfor vælger vi at forstærke os i forsvaret med en spiller, der kender 3F Superligaen, og som kan spille flere af de defensive positioner, siger sportsdirektør Esben Hansen til klubbens hjemmeside.

Hovedpersonen selv er da også ganske tilfreds med skiftet, lyder det ligeledes til klubbens hjemmeside.

– Jeg er meget glad for, at jeg er kommet her til SønderjyskE. Klubben har vist stor interesse for mig, og jeg vil gerne hjælpe holdet i foråret, hvor det altoverskyggende mål er at sikre overlevelse i 3F Superligaen, siger Sanneh og slutter:

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Medie: Udlejet FCM’er har aftale med LaLiga-klub på plads

– Jeg har et stort kendskab til ligaen, og Danmark føles som et andet hjem for mig. Jeg er meget motiveret for at komme i gang og hjælpe holdet, og jeg kan slet ikke vente med at komme i gang ude på træningsbanen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P