3F Superligaen

Skuffet Thomasberg: Kan ikke brokke os over at tabe

Randers FC tabte mandag aften et vigtigt skridt i kampen om at holde fast ved placeringen i top-seks, da de hjemme på Cepheus Park tabte 0-1 til oprykkerne fra Viborg, og det var et nederlag, som kronjyderne ikke kan brokke sig over.

Thomas Thomasberg Randers Viborg
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

At tabe til Leicester City på King Power Stadium er svært at brokke sig over som Randers FC-fan, men når man taber hjemme til Viborg FF er sagen formentlig lidt en anden.

Alligevel mener cheftræner Thomas Thomasberg ikke, at der er noget at indvende mod det 0-1-nederlag, som randrusianerne mandag aften løb ind i.

– Set over hele kampen kan vi ikke rigtig brokke os over, at vi taber kampen.  Vi taber den især på de første 15-20 minutter, for der er der alt for mange chancer imod, og Viborg kommer fortjent foran, og så kæmper vi egentlig den resterende del af kampen med at skabe store nok chancer, siger Thomas Thomasberg til TV3 Sport.

– Vi kommer til at halte efter, så vi hele tiden kommer til at reagere på Viborgs ting. Jeg tror simpelthen ikke på, at vi kan snakke om, at vi ikke er klar, men vi bliver alligevel overraskede over, at Viborg så let kommer frem til så meget i starten, og det ryster os måske en smule. I anden halvleg lægger vi et ok tryk, uden at det bliver rigtig farligt, men starten er jeg godt nok ked af, lyder det videre fra Thomasberg.

Randers kunne fredag se de geografiske og tabelmæssige ærkerivaler fra AGF løbe med alle tre point i deres kamp i Haderslev mod SønderjyskE, og dermed er der med fire kampe tilbage af grundspillet kun fire point imellem de to østjyske klubber på hver sin side af Top-seks-stregen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P