3F Superligaen

Medie: Transferfri spiller på vej til AaB

AaB’s sportsdirektør Inge André Olsen berettede tidligere mandag om, at den nordjyske klub takke nej til Jack Wilshere, da de ville slanke truppen. Nu sættes de i forbindelse med en transferfri islandsk landsholdsspiller.

Gudmundur Thórarinsson AaB Superliga
Foto: Jaime Valdez/Usa Today Sports/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

– Han passede ikke ind i vores planer, fordi vi gerne ville slanke truppen og bevare kontinuiteten i det her transfervindue.

Sådan lød forklaringen fra AaB’s sportsdirektør, Inge André Olsen, da Jyllands Posten tidligere mandag kunne berette, at den nordjyske klub havde haft muligheden for at tilknytte Jack Wilshere.

Med den kommentar in mente skal de seneste rygter fra det nordjyske formentlig også tages med et gran salt, for AaB bliver netop nu sat i forbindelse med islandske Gudmundur Thórarinsson, som siden nytår har været kontraktfri.

Den 29-årige islænding har senest været på kontrakt i amerikanske New York City, men venstrebacken kan altså være på vej til AaB. Han skulle sågar allerede være landet i Aalborg, melder islandske Fotbolti.net.

På listen over udenlandske spillere i Superligaen er Island kun overgået af Sverige og Norge, og i alt har 54 islændinge ifølge superstats fået minimum én kamp i den bedste danske fodboldrække.

LÆS OGSÅ👇🏼👇🏼
Målscorende AaB-debutant: Det kunne ikke skrives bedre

Blandt de 54 figurerer Gudmundur Thórarinsson allerede, da han har spillet 35 superligakampe for FC Nordsjælland tilbage i sæsonerne 14/15 og 15/16. Til gengæld kan han lidt overraskende blive den første islænding hos AaB, der endnu aldrig har givet spilletid til en islænding.

Thórarinsson er venstrebenet og spiller mestendels som venstre back. Her er AaB allerede fint besat i form af Jakob Ahlmann, men islændingen kan også spille centralt på midtbanen ifølge det islandske medie.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P