Premier League

Medie: Everton vil på rov i Chelsea – kigger på tre

Everton pønser angiveligt på at hente forstærkninger i Chelsea til sommer.

Armando Broja nyder stor succes i Southampton, hvilket Everton har bemærket
Armando Broja nyder stor succes i Southampton, hvilket West Ham har bemærket. Foto: Peter Nicholls/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Everton har for nyligt ansat den tidligere Chelsea-legende og manager, Frank Lampard, som ny mand i spidsen for klubben.

Nu forlyder det, at man til sommer vil kigge mod netop The Blues i jagten på forstærkninger. Om det skyldes Lampards ansættelse, melder historien ikke noget om.

Det er Givemesport, der mener at vide, at Everton har skrevet tre Chelsea-spillere på sommerens ønskeliste. Her skulle der være tale om Billy Gilmour, Conor Gallagher og Armando Broja.

Ens for alle tre er, at de i denne sæson er udlejet fra Chelsea. Her er Billy Gilmour nemlig at finde i Norwich, Conor Gallagher i Crystal Palace, mens Armando Broja nyder stor succes i Southampton.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Medie: Fransk landsholdsspiller afviser Barca for PL-skifte

Historien melder intet om Chelseas villighed til at afskibe de tre, men tidligere er der blevet skrevet om, at særligt Conor Gallagher og Armando Broja er i stærk betragtning til at komme ind omkring førsteholdet i Chelsea i næste sæson.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P