Premier League

Lukaku satte negativ rekord: Ikke nu der skal grines

Romelu Lukaku er inde i det, man vist roligt kan kalde en både scorings- og spillemæssig krise, og derfor er det ikke nu, der skal hverken grines eller jokes om ham, mener hans træner Thomas Tuchel.

Romelu Lukaku Crystal Palce negativ rekord Premier League
Foto: Andrew Boyers/Reuters/Ritzau Scanpix

Romelu Lukaku har spillet ti kampe og i alt 861 minutter for Chelsea efter nytår, men alligevel er det kun blevet til tre scoringer for den ellers så scoringsvante belgier.

Isoleret set er det ikke nogen statistisk katastrofe, men problemet er bare, at de tre mål er kommet i henholdsvis FA Cuppen og ved VM for klubhold, hvor modstanderne har heddet Chesterfield fra den femtebedste engelske række samt saudiarabiske Al-Hilal og brasilianske Palmeiras.

I Premier League er det ikke blevet til scoringer siden december, og i søndagens 1-0-sejr over Crystal Palace satte han ifølge BBC ny negativ rekord. Lukaku spillede hele kampen men formåede kun at røre bolden i alt syv gange, og det er det laveste antal boldberøringen siden mindst 2003, hvor den statistik først blev opgjort.

– Han er i rampelyset, og vi vil beskytte ham. Romelu vil altid være en del af løsningen, lyder det beskyttende fra Chelsea-manager Thomas Tuchel.

– Nogle gange er det sådan med angribere, hvis de kæmper lidt med selvtilliden og med at finde pladsen mod et godt defensivt mandskab. Det er selvfølgelig ikke det, hverken vi eller Romelu ønsker, men det er heller ikke tiden til at grine ad ham eller joke om ham, lyder det fra Tuchel ifølge BBC.

LÆS OGSÅ👇🏼👇🏼
Medie: Everton vil på rov i Chelsea – kigger på tre

Én af Lukakus syv boldberøringer mod Crystal Palace var da, han satte kampen i gang. Han havde desuden ingen boldberøringer i modstanderens målfelt.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P