International Fodbold

Først Southampton – Nu vil dansker udvide klubsortimentet

I januar opkøbte Rasmus Ankersen Southampton. Det var første spadestik til at opbygge en 'multiple club group', og danskeren er dermed på jagt efter flere klubber.

Efter købet af Southampton er Rasmus Ankersen endnu ikke færdig med at opkøbe klubber.
Rasmus Ankersen var bestyrelsesformand i FCM fra 2014 til 2021. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Rasmus Ankersen forlod i slutningen af året 2021 posterne som bestyrelsesformand i FC Midtjylland og sportsdirektør i engelske Brentford.

Sammen med sin partner Henrik Juel Kraft dannede de to Sport Republic, som hurtigt fik luft under vingerne med overtagelsen af Southampton. Det var dog blot første spadestik til et større projekt.

– Ideen er, at vi skal være en multiple club group, så vi skal opkøbe et par klubber mere inden for de næste seks måneder. Så må vi se, hvornår vi er fuldt udbygget som gruppe, siger Rasmus Ankersen til Herning Folkeblad.

Planen er, at man vil følge afrikanske og brasilianske spillere op til de stærkeste ligaer i verden. Det skulle potentielt udforme en sti mellem de forskellige klubber, hvor de indbyrdes kan drage fordele af samarbejdet.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Brasser-boss bekræfter næsten tilgang af FCM-angriber

Rasmus Ankersen havde selv en kort karriere som fodboldspiller, da en knæskade spolerede fremtiden på banen. Det satte dog gang i en trænerkarriere på FCM’s U-17 hold, der var startskuddet til en lovende karriere udenfor banen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P