Dobbelt Eriksen-assist for Brentford – se den ene her

Christian Eriksen og Mathias 'Zanka' Jørgensen spillede begge hovedroller, da Brentford mandag eftermiddag spillede 2-2 med skotske Rangers i en træningskamp bag lukkede døre.

Christian Eriksen Brentford

Det blev til 80 minutter i benene for Christian Eriksen, da han og Brentford mandag spillede 2-2 mod de skotske mestre fra Rangers.

Kampen var en lukket træningskamp, men det holdt ikke den danske landsholdsspiller fra at folde sig ud, og Brentfords nummer 21 leverede således assist til begge Brentfords mål.

Allerede efter et kvarters spil sendte Eriksen et hjørnespark ind i pandebrasken på landsmand og holdkammerat Mathias ‘Zanka’ Jørgensen, der sendte bierne fra London i front.

Den udlejede Manchester United-spiller, Amad Diallo, bragte kort efter balance i regnskabet, inden han også gjorde det til 2-1 til Rangers, da han var først over returen på et brændt straffespark.

Ti minutter efter pausen stod Christian Eriksen så igen for en assist, da han slog et frispark ind til forsvarsspilleren Tristan Crama, der udlignede til slutresultatet 2-2.

Thomas Frank om fravalg af Eriksen: Mangler den sidste skarphed

Mathias ‘Zanka’ fik den første time på banen, mens Jonas Lössl fik de sidste 45 minutter på mål. Mads Roerslev spillede hele kampen, mens Mads Bech spillede hele første halvleg.

Christian Eriksen kan få officiel debut for Brentford, når de lørdag tager imod Newcastle i Premier League.