United tog vigtigt stik mod Leeds

Ralf Rangnicks tropper skulle forsøge at hente vitale point ude mod Leeds, hvis de skulle gøre sig forhåbninger om top tre i indeværende sæson.

Manchester United skulle forsøge at spille sig tættere på top tre med en sejr mod Leeds
Manchester United skulle forsøge at spille sig tættere på top tre med en sejr mod Leeds. Foto: Russell Cheyne/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester United skulle forsøge at spille sig tættere på top tre med en sejr mod Leeds søndag eftermiddag, og det skulle gå helt planmæssigt.

Manchester-holdet var nemlig det klart bedste i kampens første halvdel, hvor Harry Maguire sprang højest efter et hjørnespark leveret af Luke Shaw i det 34. minut – helt uden chance for den unge franske Leeds-keeper og 1-0 til United.

Bruno Fernandes udbyggede føringen til 2-0 i første halvlegs tillægstid. Assisten stod Jadon Sancho for.

OB’s nye australier: Jeg er hverken den stærkeste eller hurtigste, men jeg kan kæmpe!

I anden halvleg indledte Leeds lidt af et comeback, da de hvidklædte scorede to mål på to minutter. Først var det Rodrigo, der nettede og han blev efterfulgt af Raphinha.

United mistede dog ikke helt grebet af kampen, da Fred efter 70 minutter kunne gøre det til 3-2. I kampens udfasning kunne de røde djævle så for alvor lukke ballet ved Anthony Elanga, der gjorde det til 4-2.

De tre point konsoliderer United på fjerdepladsen, der nu har fire point ned til West Ham, der igår måtte nøjes med remis.